Нека ви разкажем как се случи...

Момче и момиче пред будистки храм
Ние сме Анна и Стойчо – идеалисти по душа. Обичаме природата, животните, хубавата музика, пътуванията и искаме да направим света малко по-добро място за живеене. Вярваме, че индивидуалните действия и отношение имат огромно значение.
Именно това ни подтикна дасъздадем Eco Switch. Нека ви разкажем как се случи…
Годината е 2018, лято е и ние развълнувано хвърляме всякакви идеи върху лист хартия. „Как ще се казва нашият проект?“ „Какво точно искаме да правим?“ „Как ще го направим?“ … тези и още много въпроси ни се въртяха из главите в този момент. Имаше много неизвестни и нямахме ясна концепция. Едно беше ясно обаче – искаме да дадем нашия принос към проблема със замърсяването с пластмаса и ще направим нещо по въпроса!   В този момент нямахме представа, че ще мине още половин година в подготовка преди стартирането на компанията ни …

Решихме да се казва Eco Switch

с идеята да помагаме на хората да превключват (switch-ват) съзнанието си към по-природосъобразен начин на живот. В нашите дълги размишления, дискусии и допитвания до колкото се може повече хора, стигнахме до заключението, че има огромен потенциал в тази насока. 

Решихме да се казва Eco Switch

Лого Еко Суич, нарисувано с молив върху бял лист

Започнахме в социалните мрежи

Момче носи пирамида от кашони

Започнахме в социалните мрежи

Получихме първата си поръчка 1 час след публикуването на страницата ни.

Бяхме супер щастливи, че трудът ни от последната половин година се оценява.

Започнахме да доставяме без никаква пластмаса в нашите пратки, да преизползваме кутии за доставки и да добавяме нови продукти, които да помагат на хората да заменят пластмасата за еднократна употреба.

Тук вече нямаше връщане назад. 

Защо Eco Switch?

Основахме компанията, понеже искаме да направим съществена стъпка към намаляването на пластмасовите отпадъци, отвъд нашите лични усилия.

Потенциалът е огромен. Вярваме, че ако аз, ти, ние, тя и той решат да участват, резултатите ще са огромни – за природата и за качеството на живота ни! Нашата мисия е да предлагаме лесни решения, с голямо значение.

Защо Eco Switch?

Момиче сортира пластмасови отпадъци на плаж с гумена ръкавица