Доставка и връщане

ДОСТАВКА от 1 работен ден


Изпращаме всички наши пратки без найлони и излишно преопаковане.   В честия случай пратките пътуват в повторно използвани кашони.


Поръчките се обработват в първия работен ден след този, в който сте поръчали, а пратките стигат до Вас със Спиди на следващият ден. Например, поръчвате в понеделник, обработваме пратката във вторник и тя пристига при вас в сряда.

*Приети поръчки през уикенда се обработват в понеделник и доставят във вторник.

Повече информация за всички офиси и автомати на Спиди може да намерите тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

Заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката или с карта на сайта ни.

*Временно поради технически проблеми, доставката ни е безплатна за суми над 80лв. Това важи за всички методи – до офис, автомат на Спиди или до Ваш личен адрес. Благодарим за разбирането.

 

Условия за връщане на продукти:

 

Потребителят има право в срок от 14 дни след получаване на стоката да я върне, без да посочва причина за това и без да дължи обезщетение или неустойка.

Разходите по връщането са за сметка на потребителя. В случай, че е налице неизпълнение на договореностите от наша страна, разходите по връщането и евентуална замяна ще са за наша сметка.

Върнатата пратка следва да бъде изпратена до офиса на Спиди, от който е била изпратена. Възстановяването на заплатената сума за върнатите артикули се извършва по банков път и не по-късно от 10 (работни) дни след получаването им при нас.

При връщане на стока следва да ни уведомите недвусмислено за желанието си с имейл до contact@myecoswitch.com

Пълния текст на Общите ни условия може да намерите ТУК.